POWERED BY REVOLUTION SLIDER

Tasos

(0 glasova)
 • Izaberite smeštaj:

   

  • Click to enlarge image 2.jpg
  • Click to enlarge image 3.jpg
  • Click to enlarge image 4.jpg
  • Click to enlarge image 5.jpg
  • Click to enlarge image 6.jpg
  •  

   

   

   

   

   

   

   
 • O destinaciji:

   

  Tasos je jedno od omiljenih letovališta za naše turiste. To je najsevernije grčko ostrvo koje je poznato zbog svoje izrazito prijatne klime, lepih plaža, mnoštva laguna i uvala i razvijene turističke ponude.
  Tasos je prepun zelenila i nepreglednih polja maslina i jos ga zovu šuma koja pliva.
  Tasos nije razuđeno ostvo i dužina obale mu je oko 100km. Na središtu Tasosa se nalazi planinski venac sa najvišim vrhom od 1125m. Tasos je pravi izbor za zaljubljenike u prirodu, prepun je plaža različitog tipa, od dugačkih uređenih do malih i divljih, ponešto za svačiji ukus.
  Glavni grad je mesto Limenas, smešten između dve luke, ima dve gradske plaže. Predstavlja administrativni centar ostrva i ima bogatu ponudu restorana, kafana, malih taverni.

  CENOVNIK TASOS APARTMANI

  CENOVNIK TASOS HOTELI


   

  VODIMO VAS U:

  POTOS

  Malo ali živopisno mesto na jugozapadnoj obali Tasosa. Od glavnog grada je udaljen nekih 35km i karakterišu ga lepe plaže i miran stil. 
  S obzirom na veličinu gde god da ste smešteni do plaže vam ne treba više od 5 - 10 minuta laganog hoda.
  Gradska plaža je lepa i peskovita i u okolini mesta se nalazi mnoštvo prelepih plaža.
  Iako se turistički Potos užurbano razvija još uvek je zadržao svoj tradicionalni šarm.

  UDALJENOST OD VEĆIH GRADOVA U SRBIJI:
  Novi Sad...893km
  Beograd....810km
  Niš...........587km

  GOLDEN BEACH

  Plaža se pruža se u dužini od oko jednog kilometra i nalazi se na oko 10 kilometara udaljenosti od glavnog grada Limenasa. Beli pesak i tirkizno plava boja mora ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Mesto je idealno za porodični odmor. Ova prostrana plaža pruža i mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi. U neposrednoj blizini apartmana nalaze se marketi, rent-a-car agencija, taverne, kafe-barovi i sve ono što je potrebno da uživate u Vašem odmoru. Iznad plaže, krivudavim putem se stiže u zaleđe planine Ipsarion u kome je etno selo Panagia sa slikovitim ulicama, crkvom, izvorom ljubavi i bogatstva i prodavnicama slatkiša u domaćoj radinosti.

  UDALJENOST OD VEĆIH GRADOVA U SRBIJI:
  Novi Sad...894km
  Beograd....811km
  Niš...........587km

  LIMENARIA

  Limenaria se nalazi samo 42 kilometara od grada Tasosa i 24 kilometra od luke Skala Prinos. To je drugi po veličini grad na Tasosu, a nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva i iz njega se pruža predivan pogled na Svetu Goru. Limenaria je postala vrlo popularna destinacija za odmor, ali je zadržala mnogo od svoje grčke tradicije i jedinstvene lokalne kulture. Turisti uživaju u velikom izboru restorana i taverni koje služe ukusna grčka jela u celom gradu i duž obale. Takođe mesto obiluje odličnim kafićima, barovima, prodavnicama suvenira. U gradu pored luke nalazi se vrlo mala peščana plaža sa parkingom u blizini i dosta taverni i restorana brze hrane. Malo dalje na zapadu je najduža plaža u Limenariji, koja se proteže oko 2 km. To je šljunkovito - peskovita plaža. U neposrednoj blizini, na zapadnoj strani nalazi se i peščana plaža Tripiti. Limenaria je idealno mesto za odmor, kako za porodične ljude, tako i za mlade koji žele da budu u centu zbivanja.

  UDALJENOST OD VEĆIH GRADOVA U SRBIJI:
  Novi Sad...889km
  Beograd....806km
  Niš...........582km

 • Mapa:

   

 

Komentari
Scroll to Top